Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld

Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als onafhankelijk autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.


Autobedrijf Bikker is sinds 1991 gevestigd in Noordeloos, gelegen aan de A27 tussen Vianen en Gorinchem. Een professioneel autobedrijf, goed in de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. U ervaart bij ons de gastvrijheid en het persoonlijke contact dat ons familiebedrijf eigen is. Tegelijk profiteert u van onze hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Die combinatie trekt al jarenlang autorijders uit de regio naar Noordeloos.

 

 

 

 

Wat leuke berichtjes van onze klanten:

 

Beste Jako, Hans en allen van Autobikker.

Wij zijn inmiddels vertrokken uit Schelluinen en wonen nu in Zeeuws Vlaanderen.

Ik dank jullie voor alle service de afgelopen jaren was absoluut TOP.

De hartelijke groeten

 

 

Wat een helden!

Stel je voor: één dag voordat je gaat trouwen krijg je de vraag van de trouwautoverhuurder of ze de Volkswagen Kever alvast de avond voor de huurdatum mogen afleveren mits wij de Kever veilig kunnen stallen. Geen probleem! Je belt deze garage en ze helpen je! Vervolgens rij je naar Autobedrijf Bikker en merk je dat de auto ontzettend stink naar benzine. Eenmaal aangekomen bij de garage wordt de auto gelijk op de brug gezet om te kijken wat er precies mis is. Na grondig onderzoek blijkt dat de benzineleidingen van deze oldtimer zo lek als je een mandje zijn! Paniek zo vlak voor de grote dag. Hoe gaan we dit oplossen? Het was namelijk inmiddels al sluitingstijd. Voor deze mannen is dat geen probleem.

Er wordt gebeld naar een leverancier (die eigenlijk ook al gesloten was) voor de betreffende onderdelen die even opgehaald moesten worden. Vervolgens wordt de auto keurig gerepareerd (met toestemming van de verhuurder) en heb ik hem de volgende ochtend kunnen ophalen om er daarna een fantastische dag mee te hebben. Wat een toppers en wat een service! Deze mannen zetten altijd een stapje extra en laten je niet in de kou staan.

 

 

Lekke band!

Komend uit een andere streek van het land kreeg onze auto bij Noordeloos een lekke band. Maar sta je daar op zaterdagavond aan de kant dan biedt Bikker je een helpende hand. Een dankbare passant

 

 

Hiervoor bij een garage gezeten die ik niet meer vertrouwde, ik ben via een vriend bij autobedrijf bikker terecht gekomen. Ik kon dezelfde avond langs komen voor een motorstoring, diezelfde week was het nog gemaakt. 1/2 weken later terug want auto had weer een probleem, ben hem even kwijt geweest maar een leenauto was zo gefikst! Gister mijn auto terug opgehaald, onwijs goede service gehad de afgelopen weken, mijn vertrouwen in de eerlijke mens is terug! Nu enkel weer vertrouwen in mijn auto krijgen. Op advies van autobedrijf bikker volgende week nog even laten checken of alles Nog goed is en bij twijfel mag ik direct weer langskomen. Geweldige service, eerlijke mensen en de beste uit de regio. Ik ga hier niet meer weg. Deze garage weet wat klantgericht & service is. 10/10 !!!


De persoonlijke aandacht die u verdient

Autobedrijf Bikker in Noordeloos wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Autobedrijf Bikker heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Noordeloos.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij Autobedrijf Bikker in Noordeloos vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij Autobedrijf Bikker voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij Autobedrijf Bikker!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld