Over ons

Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als onafhankelijk autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.

Autobedrijf Bikker is sinds 1991 gevestigd in Noordeloos, gelegen aan de A27 tussen Vianen en Gorinchem. Een professioneel autobedrijf, goed in de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. U ervaart bij ons de gastvrijheid en het persoonlijke contact dat ons familiebedrijf eigen is. Tegelijk profiteert u van onze hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Die combinatie trekt al jarenlang autorijders uit de regio naar Noordeloos.

 

 

 

 

Wat leuke berichtjes van onze klanten:

 

Beste Jako, Hans en allen van Autobikker.

Wij zijn inmiddels vertrokken uit Schelluinen en wonen nu in Zeeuws Vlaanderen.

Ik dank jullie voor alle service de afgelopen jaren was absoluut TOP.

De hartelijke groeten

 

 

Wat een helden!

Stel je voor: één dag voordat je gaat trouwen krijg je de vraag van de trouwautoverhuurder of ze de Volkswagen Kever alvast de avond voor de huurdatum mogen afleveren mits wij de Kever veilig kunnen stallen. Geen probleem! Je belt deze garage en ze helpen je! Vervolgens rij je naar Autobedrijf Bikker en merk je dat de auto ontzettend stink naar benzine. Eenmaal aangekomen bij de garage wordt de auto gelijk op de brug gezet om te kijken wat er precies mis is. Na grondig onderzoek blijkt dat de benzineleidingen van deze oldtimer zo lek als je een mandje zijn! Paniek zo vlak voor de grote dag. Hoe gaan we dit oplossen? Het was namelijk inmiddels al sluitingstijd. Voor deze mannen is dat geen probleem.

Er wordt gebeld naar een leverancier (die eigenlijk ook al gesloten was) voor de betreffende onderdelen die even opgehaald moesten worden. Vervolgens wordt de auto keurig gerepareerd (met toestemming van de verhuurder) en heb ik hem de volgende ochtend kunnen ophalen om er daarna een fantastische dag mee te hebben. Wat een toppers en wat een service! Deze mannen zetten altijd een stapje extra en laten je niet in de kou staan.

 

 

Lekke band!

Komend uit een andere streek van het land kreeg onze auto bij Noordeloos een lekke band. Maar sta je daar op zaterdagavond aan de kant dan biedt Bikker je een helpende hand. Een dankbare passant

Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

Autobedrijf Bikker repareert uw auto vakkundig!

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autobedrijf Bikker word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer