Onze werkplaats is geopend!

Wij blijven voor u klaarstaan!

Zoals bekend zijn de corona maatregelen sterk aangescherpt. Ook voor Autobedrijf Bikker betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

 

Wij blijven voor u klaarstaan:

  • Onze werkplaats blijft open
  • Onze fysieke showroom moet helaas sluiten, maar is wel toegankelijk voor werkplaatsbezoek
  • Aflevering, proefrit of taxatie? Dit kan buiten op ons terrein of bij u op locatie 
  • Onze verkoopafdeling blijft bereikbaar
  • Onze online showroom is 24/7 geopend

 
Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Maak dan online of telefonisch een afspraak. De werkplaats receptie is via onze showroom wel toegankelijk.

 

Onze fysieke showroom moet helaas sluiten. Heeft u een afspraak staan met ons.  Dan nemen wij snel contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. Een aflevering, proefrit of taxatie? Dit kan, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met ons of stuur een mail naar het e-mailadres info@autobikker.nl.

 

Wij blijven voor u bereikbaar. Ook tijdens de sluiting van onze fysieke showroom staan we graag voor u klaar. Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op via 0183-581335. Wij kunnen u op afstand en met alternatieve oplossingen verder helpen. Daarnaast is onze online showroom 24/7 geopend.

 

Wij kijken in deze lastige periode graag vooruit en wensen u hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar vol rijplezier en veilige kilometers. Wij zien 2022 vol vertrouwen en positiviteit tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,  

Het team van Autobedrijf Bikker

Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

Autobedrijf Bikker repareert uw auto vakkundig!

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autobedrijf Bikker word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer